Страшен, грозен и ужасяващ екшън спретна в къщата на Биг Брадър певицата Дебора. Повод за изтрещяването й бе седмичната мисия и прякора, който й лепнаха покрай него – Мис Махмурлук.

Както първо днес БЛИЦ писа един от съквартирантите е бил изгонен от шоуто и сигурно вече се досещате кой.


След поредното напиване, тя изведнъж загуби самообладание и с фъфлещ от напиването глас обяви: „Искам да си ходя! Щото така, казах нещо. Може ли да ме пуснете в ши**ната изповедалня?! Много от мъжете тук много знаят, всички ми се подиграват. Просто ми идва повече психически всичко! Не мога да седя повече с тези хора, защото се напрягам по начин, който не мога да обясня. Не мога да дишам! Не искам повече да седя тука!”„В момента си пила”, опита се да я успокои Биг Брадър, но напразно:

„Да пила съм, но това няма нищо общо с моето решение, искам да си тръгна. Откакто дойдох тук, се напих като идиот и се изложих пред цяла България, защо да седя тук повече. Вие ме изкарахте наркоманка, алкохоличка и каква ли не. Напивах се, защото ми беше притеснено. „Биг Брадър вярва, че трябва да приемеш предизвикателство и да не пиеш. Ако пиеш, недей”, опита за последен път да я успокои Биг Брадър, но Дебора се разпали още повече, продължи да се налива и накрая изби в пиянска агресия: „Защо трябва да търпя, не съм махмурлук и няма да оставя нищо, е*и си майката”, след което започна да тропа по врата: „Айде отваряй, де!”

Така се стигна до абсолютен прецедент в 13-годишната история на риалити формата и Дебора бе изгонена.