Часове преди един от най-щурите светски купони на годината – сватбата на певицата Софи Маринова и любимия й Гринго, тече трескава подготовка както в лагера на булката, така и в този на младоженеца. Докато кумата Преслава и съпругът на ромската перла (двамата вече официално са съпрузи, след като подписаха в гражданското на 5 февруари) лееха шампанско под звуците на хитовете на булката, самата тя се готвеше усилено за голямата вечер.

Цял следобед стоически Софи се отдаде на професионалните грижи на гримьорите Мис Бони и Джулия Ангелова и неговия екип. Изпълнителката на „Стари рани“ чинно следваше всички заръки на професионалистите и мирно седеше на стола, облечена в ефирна розова рокля на точки, пише "Монитор".След като получи перфектната визия и прическа, два часа преди да се появи в целия си блясък в ресторанта и да посрещне гостите, Маринова облече и булчинската рокля, дело на нейната приятелка и шаферка – дизайнера София Борисова. Тоалетът е в класическо бяло, с много дантела и камъни в горната част и голяма пола и шлейф.

Певицата не се лиши и от воал, който комбинира с обеци и маникюр в бяло и синьо – цветовете на тържеството.Организацията по сватбата явно е като в казарма и всичко е безупречно подредено, защото както кумата Преслава, така и екипът на Софи и гримьорът Мис Бони минута по минута пускат снимки от подготовката на събитието в социалните мрежи.
 
 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ