Зверски скандал са си вдигнали рапърът Криско и танцьорката Ася Капчикова само няколко дни преди раздялата си. припомняме, че двамата преди дни дипломатично обясниха, че слагат край на интимните си отношения и всеки поема по своя път.
Причината за сериозната разправия е... чалга, пише "България Днес". Преди време Ася получила покана от фолкпевицата Наталия да се снима в неин клип. Това било нещо ново за Капчикова, тъй като никога досега не била участвала във видео на представител на кръшния музикален жанр. Танцьорката потвърдила участието си, но незнайно защо спестила на рапъра за професионалния си ангажимент.

"След като участието в клипа стана факт, Криско разбра и много се ядоса. Той не можеше да повярва, че има приятелка, която по един или друг начин е свързана с чалгата. Изнерви се и двамата с Ася се скараха много жестоко. Не знам дали това е причината за раздялата им, но е факт, че само няколко дни по-късно обявиха, че приключват любовната си авантюра", разкриха в детайли ситуацията източници на вестника.

Според запознати Капчикова е получила около 3000 лева, за да участва в клипа на фолкпевицата Наталия. Сериозната финансова инжекция вероятно е била една от причините танцьорката да се съгласи да се снима във видеото, тъй като хонорарът е доста добър. Самият клип е доста провокативен - Ася и Наталия се заиграват в хотелска стая, като в сцените им е замесен и пистолет. Очаква се песента с видеото да се появи съвсем скоро на музикалния пазар. Самата фолкпевица провокира интереса на феновете си за пореден път, като в предишен неин видеоклип се появи двойник на Майкъл Джексън.

Припомняме, че танцьорката от Девин и рапърът от Габрово бяха заедно около година. Двамата се запознават покрай видеото на едно от най-известните парчета на Криско - "Шапка ти свалям". В нея 24-годишната танцьорка играе победителка в еротичния конкурс, каквато Капчикова всъщност става едва след това. Любовта между двамата пламнала, когато се наложило някой да върже вратовръзката на Криско преди началото на снимките. Оказало се, че от всички хора, ангажирани с лентата, само Ася можела да се справи с оформянето на сложния възел.


Дълго време двамата криеха връзката си, но в един момент общите им снимки зачестиха и любовната истина лъсна наяве. След това рапърът и танцьорката бяха неразделни и дори заедно гостуваха в телевизионни предавания, където вече не криеха нищо от любовта си.