Гери Малкоданска си призна, че е извършила кражба. Престъплението чаровната къдрокоса синоптичка е сторила на остров Бали, където е била на почивка с любимия си Алекс. 

"Единият ден беше дъждовно и решихме да си останем в стаята. Да пием чай и просто да си говорим. Когато обаче ни го донесоха, чашките много ми харесаха. Бяха много красиви. Друг път си взимаме сапунчета и торбички за обувки, но този път не се сдържах. Дано собствениците на хотела не гледат в момента", с умивка каза тя. 


Синоптичката обаче разкри защо тези чашки са много сантиментални за нея. "Точно след като се прибрахме от почивката, разбрах, че съм бременна с Лео. Ние дълго време правихме опити за бебе и това беше най-хубавото и мечтано нещо за мен. Сантиментални са ми тези чашки, защото ми донесоха най-голямото щастие", разкри Малкоданска и намекна, че би си взела и трета, ако се върне пак в хотела, защото за момента си има просто две. 


Причината за този разказ и носенето на чашки в студиото на "На кафе" бе разменянето на подаръци между водещата и панелистите. Всички си теглиха на кого да дадат дара си и Малкоданска трябваше да донесе нещо лично и скъпо за нея, което в последствие отиде в ръцете на Криси Патрашкова. 

Гаф на Гала обаче остави Никол Станкулова без подарък. Синоптичката бе донесла красива гривна от Атон, която гарнира с интересна история на любимия си Теодор:

"От най-скъпия си човек Теодор, знаем, че там е много трудно човек да отиде. Повече от месец чака да му заверят документите, проверяват те каква професия имаш. Няма как да стигнеш с кола дотам, а само с ферибот", поде тя.

"Хората оставят по 24 часа, там нищо не се плаща, има литургии в 3 през нощта, в 6 сутринта. Монасите ти готвят, не може да говориш високо и винаги си с дълъг панталон. Гривната е осветена лично от монасите и съм сигурна, че носи късмет", каза Станкулова и даде дара си на колежката си Гери Малкоданска. 

На нея обаче нямаше кой да подари нищо заради грешка на Гала в началото, която без да тегли, даде своята изненада директно на Криси Патрашкова, която в края на размяната се оказа с два подаръка. 

Честта да си вземе късмет от баницата първа обаче се падна на Никол Станкулова. Той бе, че ще сбъдне своя палава мечта.