TITA е новоизгрялата от вчера (буквално) звезда на Криско, която разби всички рекорди по гледаемост за по-малко от 24 часа. Тя "изригна" и навлече след себе си купища позитивни и негативни емоции. Не можем да отречем, че позитивните бяха сравнително повече. А негативните най-вероятно бяха само от страна голямата конкуренция.
Христина, или вече TITA, стана популярна покрай шоуто Х фактор, където припяваше редом до Гери-Никол. Двете, заедно с Мишел, бяха в състав наречен Sweet 16. Вече не са отбор. Даже не са близки. Напротив. Конкуренцията е жестока и всеки се бори със зъби и нокти да достигне заветния връх в музикалните класации, но победителят е само един. А от вчера, това безспорно е TITA, която пусна Гери и Дара в малкия си джоб и им показа как се прави. 

Христина е модел и е част от ангелите на Мегз. Самата и шефка - Миглена Каканашева разказа трогателната история за едно малко момиче с големи мечти, което достига до върха сама. Вижте какво написа Мегз в социалната мрежа Instagram и трогна всички с дълбокото си словоизлияние за новоизлюпилата се звезда на Криско: 

"Има нещо ужасно вдъхновяващо в това да видиш как една мечта става реалност. Това е нашето бебе ангел Хриси. Тя е първият изпълнител на Криско и само за ден счупи всички рекорди за гледаемост на първо парче. Сега тя е TITA и много скоро ще стане най- голямата звезда в България. Аз, обаче, ще ви разкажа малко за нея от преди да бъде най- коментираната тема на деня, защото смятам, че може да вдъхнови много други млади артисти като нея. 

Хриси е от Силистра. Няма богати родители, нито които и да е в живота й, който може да налее паре в нея. Участва във X Factor, но дълго след формата нямаше собствен проект. Не само, че нямаше кой да й направи клип за 50К, но нямаше възможност да си помисли дори за много по-бюджетен такъв. Нито за песен.. 

Но още от първия миг, в който я видях тя си знаеше, аз си знаех, всеки знаеше, че е само въпрос на време да покаже на всички какво е звезда. Беше определила псевдонима си, движенията си за сцена, дори какъв имидж иска да има. И в крайна сметка всяка фотосесия винаги завършваше с нея как пее, а всички ангели снимат за снапчат. Никога не е очаквала тази приказка да й се случи, но не спираше да търси начин и да се тренира за нейния момент. И той дойде .. най-добрият изпълнител в България поиска да я продуцира.

Никога няма да забравя писъците и на радост когато ми каза. Pure happiness ❤

Много съм щастлива за нея.

От тук нататук всички вие ще може да проследите сами нейната история до , убедена съм, най-добрия изпълнител в страната. Още по-щастлива съм защото един талант попадна в добри ръце:)"