Димитър Рачков успя да се докопа до гърдите на провокативната си съгражданка Андреа Иванова, позната като бургаското Барби в името на рейтинга. Темата на тазвечершното издание на „Забраненото шоу” е „за” или „против” силикона.

Напълно очаквано един от първите гости на водещия беше жената с най-много пластични корекции в България – 23-годишната Андреа от ж.к.”Меден рудник”, която до този момент има 23 хирургически интервенции по себе си.

„Защо го направи. Не се ли харесваше преди?”, запита я Рачков.

„Не мисля, че тогава съм била грозна, но сега се харесвам доста повече. Като пораснах реших да се променя. Направих си устните, гърдите, изрусена коса, мигли, все още нямам скули, но…”, отговори му Андреа.

Интересно ми е как чоплиш семки с тези устни, иронично я попита Рачков. „Аз съм жената с най-големите устни в света, все още не с бюст. Догодина ще е по-голям”, похвали се Андреа и подчерта, че във всяка гърда има по 600 кубика силикон.

Водещият измери бюста й, а обиколката беше впечатляваща – 185 см. Бургаското барби споделя, че след нея се обръщат и мъже, и жените.Понякога чувала освирквания, но това за нея било нормално.

Рачков с Андреа Иванова (вляво) и трансексуалната Симона (вдясно)

Заедно с нея в шоуто влезе и първият трансексуален мъж, участвал в конкурс за красота – Симона. Рачков не можеше да повярва, че е със сменен пол, защото изглеждаше много по-нормално от неговата съгражданка.