Димитър Рачков пак реши да блесне с импровизиран бисер в ефир. Този път смешката му бе много пошла, но цялата зала и зрители прихнаха в смях. Секунди след нея пък от лафовете на водещия си го отнесе и ексколегата му Васил Василев - Зуека. 

Тази седмица "Забраненото шоу" на комика е посветено на Олимпиадата, а негови гости са медалистките ни от последната такава. 

Тежък инцидент повали Димитър Рачков, призна за страшна болка

След като Рачков се бори с каратистката ни Ивет Горанова, после при него в студиото влезе Антоанета Костадинова. Участието й започна с миловиден разговор и завърши с викторина с водни пистолети. 

След като комикът обаче си изхаби "пушкалото" то започна леко да църцори и едва-едва да излиза вода от него. Именно този гаф предизвика комика да каже импровизирана смешка: 

"Ей така стрелят 60-годишните с пистолетите си", каза той палаво, а цялата зала прихна в смях.


Третият гост на Рачков бе боркинята Тайбе Юсеин, а той призна, че освен нея поканата е била и Ивелина Николова, която обаче е трябвало да отида на лагер в Турция. 

"Само да кажа, че и Зуека при поканата за предаването ми, но му се наложи да замине на лагер в Испания", изтърси водещия преди да продължи шоуто си.