Вчера, на 12 февруари, в собствената си кръчма „Кошарите“, Коко Динев отпразнува своя рожден ден в компанията на съпругата си Емилия, своя син – Иван, и техни приятели.
През цялата вечер компанията забавляваше Емилия, която в началото избра да пее седнала до бизнесмена и изобщо дълго време й трябваше, за да се изправи, за да я виждат и останалите в заведението. Репертоарът бе издиктуван от вече 47-годишния Коко, който на ухо й казваше коя песен да изпее. 
 

Видеото започва с ретро хита „За тебе, братко“. Същевременно колегата на Емилия - Ави Бенеди, кара синът й да каже нещо на английски и по-точно „happy birthday, father” (честит рожден ден, тате). После Коко накара порасналия си син Иван да тупа на барабаните, с които изпълненията й бяха съпроводени. 
 
След първата песен певицата се обажда: „Айде сега нещо на Емилия“, отегчена от това, че съпругът й я кара да пее само чужди музикални произведения. След това продължава със своя хит „Не виждам“, докато Динев не спира да пресушава и пълни отново чашата си. 
Преди легендата на „Пайнер“ да продължи с гръцка известна песен, синът й застава между нея и Коко. Незнайно защо бизнесменът решава, че точно в този момент трябва да запали цигара, за да изпуска дима в лицето на малкото дете.
  
Видеото от рождения ден на Динев показва, че Емилия наистина е една от най-талантливите певици на „Пайнер“, с които фирмата трябва да се гордее – пее на живо, не на плейбек, нито пък има фалшиви тонове. Впечатление прави сериозността й, може би причинена от факта, че изпълняваше предимно тъжни балади и вместо да празнува, й се наложи да се грижи за ушите на гостите. Коко изглежда е започнал да й отдава заслуженото уважение, след всичките горчилки, които й причини, и през цялата вечер едната му ръка стоеше облегната на облегалката на стола й, което създаваше впечатление, че я прегръща.
 
След като спира с баладите и продължава с един от последните си хитове „California”, Емилия най-накрая става от масата и започва да танцува, пее и да се забавлява.Източник и видео: ХотАрена