Единственият син на покойния бизнесмен и издател на списaние "Плейбой" Христо Сираков, известен още с прякора си Стоте манекенки, от ден на ден прилича все повече на баща си.

Именно това показват последните негови снимки, споделени от майка му Ирен Онтева в социалната мрежа, по повод вчерашния му 16-и рожден ден. 

В публикацията, с която моделът честити празника на своя наследник, се вижда, че колкото повече расте, чертите на младият Кристиан напомнят на тези все по-силно на тези на неговия баща, опровергавайки широкоразпространения мит, твърдящ, че растейки, момчетата имат повече визуални сходства с тези на своите майки, пише life.dir.bg.

"Днес моето най-скъпо момче има рожден ден! Става на 16! Толкова съм щастлива... Пожелавам му единствено здраве и много късмет... Злато мое, обичай живота, бъди смел и уверен в себе си! Бъди благословен! Прегръщам те с цялата си майчина любов!", написа блондинката към галерия, съдържаща четири кадъра на тийнейджъра, качена в личния ѝ профил в "Инстаграм". 


 


 

Разбира се, малко след като тя се появи във виртуалното пространство, редица хора отправиха своите честитки в коментарите под нея, пожелавайки му да бъде най-вече жив и здрав, предвид смутните времена, в които живеем, дължащи се на разразилата се в световен мащаб коронарирус пандемия.

Христо Сираков, неведнъж определян като българския Хю Хефнър, си отиде от този свят в края на септември м.г., след като получи тежък инсулт и бе приет по спешност в болница. Последният голям подарък, който направи на Кристиан приживе, бе първият му лек автомобил - спортен модел на марката "Мерцедес".

Всъщност Сираков от край време вземаше детето със себе си по различни събития, като еротичните конкурси, провеждащи се в нощните заведения на столицата, изобщо не правеха изключение. Той многократно е споделял, че не вижда нищо лошо в това момчето му да присъства на подобен тип мероприятия, изправящи го пред разголена женска плът доста по-рано от връстниците му.

Кристиан за първи път се озова сред публиката на "Мис Плеймейт" още преди десетилетие, когато бе едва на 6-годишна възраст. Тогава присъствието му на надпреварата получи широк медиен отзвук.

В момента Сираков-младши учи в престижно училище, намиращо се в София, а според слуховете, услужливо разгласявани от родните медии, той прилича на баща не само на външен вид, понеже се радва на завидно внимание от страна на момичетата в своето учебно заведение. Очевидно крушата действително не пада по-далеч от дървото, както се казва в добре познатата поговорка.