Ужасна новина научи една от най-популярните ни радиоводещи. Цвети Георгиева, половинката от сутрешния блок на Радиo Fresh! „Шоуто на Блондинките“ е на път трайно да загуби гласа си, а от там и работата си.

Чаровната блондинка, която заедно с Елена Асенова създава единствения дамски радио дует в България, е обречена на мълчание, заради остро възпаление на гласните връзки.

Освен лечение с антибиотици, лекарите препоръчват и пълен гласов покой на популярната, не само с  пиперливия си език, но и с пищната си гръдна обиколка водеща.

Не се знае колко дълго ще продължи терапията по възстановяване на гласа й и затова в момента емблематичното радио шоу се води само от нейната колежка.

„Шоуто на Блондинките“ е едно от най-забавните предавания в националния ефир на България. Двете водещи, Цвети и Елена, всяка сутрин успяват да (въз)будят слушателите с екстравагантни, а и понякога шокиращи теми като:

„Колко често искате и колко често всъщност правите секс?“; „Какво да прави ТЯ ако ГО обича безумно, но майка му е вещица?“ или „Какво научихте от провалените си любовни връзки?“.

Въпреки провокативните послания и въпроси или може би точно заради тях,  двете водещи имат една от най-високите ангажираности в социалните мрежи и рейтинга в България и откровено признават, че за тях няма теми табу.