Тя е любимка на българските тийнейджъри, които са гледали сериала "Революция Z", освен това е талантлива певица и звезда от последния сезон на "Като две капки вода".
Красивата брюнетка пусна кадър от детството си в социалната мрежа, намирайки се до пиано. Когато видите снимката обаче определено ще се озадачите в разпознаването на тази родна звезда. Коя мислите, че е?

Няма да губим времето ви повече, а ще  признаем, че това е очарователната Джулия Бочева, която е любимка на много младежи. 

Родена е в София през 1992 г. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“, където изучава активно пиано и виола, учи в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Стефан Данаилов и през 2017 г. се дипломира със специалност Актьорство за драматичен театър.


Повече от десет години е част от детска вокалната група „Бон-Бон" .Джулия е озвучила герои на анимационния филми „Тарзан 2“ и американски комедиен филм „Котката с шапка“. Участвала в рекламни клипове и е била вокал на група SouthWick, както и артист –изпълнител в Deep Zone Project. През 2016 г. участва в предаването на Нова телевизия "Като две капки вода". Участва в театрални постановки, като от 2012 г. досега изпълнява главна роля (Шарлота) в представлението на Театър "София" - "Скачай" (от Здрава Каменова, режисьор Калин Ангелов), където показва както актьорски така и певчески умения. Участва също и в "Саломе" в "Театър българска армия", режисьор Диана Добрева (премиерата е през 2017 г.

Добива популярност около сериала на bTV „Революция Z“, където играе една от главните роли - на Ани, като вокалистка на едноименната музикална група.