Михаела Филева е бясна, че Павел толкова бързо я забрави и замени. Че чаровната Михаела Филева и татуираният рапър Павел вече не са заедно не е тайна за никого. Причината за края на щастливата им любовна приказка, обаче, явно ще си остане между тях, съобщава в. "ШОУ"!
Няколко месеца след краха на отношенията им, Николов изглежда отново е намерил любовта или поне е увлечен сериозно по друга красавица, популярна в родните светски среди.

Ако приемем за чиста монета теорията, че Павел е изневерил на Михаела и затова са се разделили, то новата му задявка няма да ни изненада особено. Въпреки че го играе емоционален и романтичен, явно и той е със слаби ангели, както повечето мъже. След като Филева е научила за кръшването му, го е изгонила от общия им дом и изтрила всички общи снимки с него.

Вместо да тъжи за грешката си и загубената любов, Николов бързо-бързо се впуснал в опасен флирт. Той се запознал със светската журналистка и носителка на короната Miss Top of the world  Елизабет Методиева на едно светско събитие. Тя била водеща, а той - в ролята на изпълнител. Двамата доста си допаднали от първата си среща. 

А след това последвали още няколко, които не били свързани с професионални ангажименти. И сега най-сочната светска клюка свързва Николов с красивата Бети Методиева! А в това няма нищо лошо. Все пак, и двамата са малди, красиви и свободни. Разбира се, кофти е за Филева, защото вижда нагледно колко е струвала за Павел.

Доскоро той й се кълнеше в любов, а сега я замени бързо-бързо, хлътвайки по перфектните форми на миската. Николов и Методиева често могат да бъдат забелязани заедно на събития, но засега се държат просто като добри приятели. Само да не се засекат и с Михаела някъде, че ще стане голямо шоу!

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ИНФОРМАЦИИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА