Новата половинка на Павел от дуета Павел и Венци Венц - Кристин Нгуен е луда от любов по българина. Екзотичната красавица, която смени Михаела Филева в сърцето на чаровния изпълнител, вече мечтае за ритмите на Менделсон с него, научи "ШОУ" от близки до двойката.
 

Въпреки че са заедно едва от месец, Павел и Кристин явно кроят големи планове за развитието на връзката си. Наскоро пред общи приятели Кристин споделила, че се чувства много щастлива и има желание да се види в бяло до Павел. 

Павел смени Михаела Филева със секси виетнамка

Миналата седмица новата светска двойка бе засечена на почивка в Лозенец, където щедро демонстрирали любовта си. 

За привлекателната Кристин Нгуен се знае малко. Хобитата й са свързани с мода. Обича да е център на внимание и по всичко изглежда, че засега й е добре . Тя е участвала и в новия клип на Искрата. 

Носят се слухове, че Михаела също е прежалила доскорошното си гадже и вече го е заменила с нов. С Павел обаче си останали много близки и се съветват за новите си музикални проекти. Да не забравяме, че Павел уважи промоцията на Филева преди няколко месеца. Откакто е с Кристин обаче, все по-рядко намира време за бившата си, тъй като системно е подложен на скандали. И нормално, на нито една жена няма да й бъде приятно да вижда половинката си в компанията на бившата.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ"