Репортер на „ШОУ“ научи защо Николета Лозанова напусна предаването си „Папараци“ и какво следва оттук нататък. Оказа се, че наистина е водила преговори с продуцентите на „ВИП брадър“, но няма да участва в звездния формат. Ще се включи на малко по-късен етап в „Биг брадър ол старс“, който ще стартира към средата на ноември. Наши източници ни докладваха, че Николета е склонила срещу скромната сума от 500 000 лева. Това я превръща в най-скъпоплатената звезда във формата до момента. Дори Парис Хилтън е взела за престоя си доста по-малка сума.
 
Скандалната моделка Николета Лозанова ще се включи във втората част на формата, който е за звезди, които вече са имали изява в този или друг риалити формат. Преди години Николета бе част от „Къртицата“ по ТВ7, което я прави реален участник в събирателния формат на Нико Тупарев и Радо Тушев. Те от години се опитват да я примамят да се включи, тъй като е звездата, която предизвиква скандал дори с усмивката си. В крайна сметка са се договорили да влезе и да вдигне рейтинга за две седмици. Очаква се с нея Къщата да прекрачат фолкпевците Емануела и Константин, рапъра DEE, Катя Близнакова и т.н.


Парис Хилтън

Николета е поискала пълния списък с участници, като условието й е одобрението на всеки от тях да минава и през нея. Така тя възнамерявала да си направи армия от другари, за да избегне злобни подмятания от страна на нежелани „интелектуалци“.
Вече бившият продуцент на Николета – Иван Христов, излезе с официално становище за действията на плеймейтката. „Би Ти Ви и ние от „Междинна станция“ смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“, категоричен е той. Заяви още, че решението за напускането на Николета е взаимно – взето от нея и от продуцентите. „Бях изненадан, че Николета Лозанова публикува информацията във Фейсбук профила си, тъй като нашата уговорка беше това да бъде официално оповестено от нас, а не да бъде пускано своеволно, без наше знание и в нарушение на договора ни с нея“, обясни той.


Иван и Андрей глобяват плеймейтката

Що се касае до евентуалното й участие във „ВИП брадър“, Иван казва: „Дали ще влезе във „ВИП брадър“, не знам. Това си е нейна работа. Има много сериозна неустойка, която тя ще трябва да плати, в случай че го направи. И в случай че Би Ти Ви предявят иск“. Явно обаче Николета е пресметнала добре нещата си и космическият й хонорар ще покрие въпросната неустойка към бившите й работодатели. А на нейно място ще седне Венета Райкова, която преди години бе детронирана именно от Лозанова.
 
Красимир КРАСИМИРОВ, в. "ШОУ" 

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!