„Не искам хората да си представят личния ми живот, а постиженията в работата ми“. Това призна актрисата Луиза Григорова пред Ива Софиянска по Нова телевизия.

„Спират ме често по улицата. Младите са много по-притеснителни – започват да треперят като ме видят и дори понякога не смеят да ме попитат може ли да се снимаме“ , казва тя.

„Май надминах мама по успехи. Тя ми удряше спирачката, но дойде момент, в който аз ударих с крак и казах „Виж какво, аз ще стана модел, пък ти, ако искаш“, споделя дъщерята на Ивета Григорова.

„Много ми беше трудно. Първият път дори мисля, че не ми хареса“, казва още тя за първата си работа в чужбина като модел.

Тя призна, че не изведнъж се е отказала от моделството, за да стане актриса, а всичко се е случило постепенно.

„Преди две години за филма Трейнспотинг (Trainspotting), бяхме само аз и Анжела Недялкова, но избраха нея. Дълго време плаках, че е тя. Радва се, че избраха българка, но...“, това каза Луиза в отговор на това, което е било най-голямото й разочарование.

Тя призна, че преди 10 години са се запознали с мъжа й режисьора Мартин Макариев по време на снимките на клип на певеца Миро. 

„Не знам какво стана. Абсолютно необяснимо е как станаха нещата. Явно е дошло времето му. Ако се бяхме събрали по време на клипа на Миро сигурно сега нямаше да бъдем заедно. Тогава в главата ми всичко беше объркано. Много ми беше важно да бъда супер важна. Това, че рязко станах известна ме обърка много сериозно. Държах се непристойно. Биехме се с Явор Бахаров, когато имахме връзка. Даже се замеряхме с чаши. Имаше заведения, където не ме пускаха“, призна тя.

Звездата от сериала „Откраднат живот“ сподели още, че когато се е „загаджила“ с мъжа си той е имал връзка, но това не я е притеснявало, въпреки, че той е имал и жена, и връзка.

„Когато влизаш във връзка с обвързан мъж с дете трябва да знаеш, че нещата не се случват просто ей така“, казва още тя и допълни, че и той и бившата му жена са й признали, че когато тя се е появила всичко помежду им вече се е било разпаднало.