Мениджърът в IT компания Илина е първият отпаднал участник в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. В безмилостна битка срещу Виктория от Супергероите, Илина даде всичко от себе си, но не успя да навакса преднината на съперничката си по изключително тежкото трасе.

“Дадох най-доброто от себе си! Не смятах да се откажа до последно, въпреки че ми беше доста силова тази битка. Наистина ми тежеше много!” - сподели Илина пред Димо и Ралица минути след края на битката. Тя напусна състезанието с гордо вдигната глава:

“Смятам, че човек трябва да губи с достойнство. В случая Виктория беше много по-добра от мен и аз уважавам нейната победа”.

По-рано в битката за спасение един срещу друг се изправиха номинираните от племената на Супергероите и Безстрашните - Фейгин, Виктория, Филип и Илина. Филип показа изключително самообладание и издръжливост и спечели битката с огромна преднина.

След него мястото си в състезанието доказа младата фигуристка Фейгин, която завърши на втора позиция. Третото място на Илина ѝ осигури предимство в елиминационната битка срещу Виктория, която трябваше да носи с 20 килограма по-тежък кран, за да остане в състезанието.

Въпреки че Непобедимите успяха да съхранят племето си цяло през първата седмица в предаването, това не успя да успокои страстите на Дивата река. Капитанството на Куков беше поставено под подробен разбор с акцент върху минусите, което доведе до открит сблъсък на характери между него и Генчо.

Ще възвърнат ли Непобедимите спокойствието в племето? Какви битки предстоят на Арената? Кое племе ще обитава Резиденцията, кое ще се труди в Стопанството и кое ще срещне несгодите на Дивата река, ще стане ясно в битката за територия в понеделник от 20:00ч.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук