Телевизионната водеща Миа Сантова се омъжи през миналата есен без шум и медийно присъствие, но се оказа, че всъщност е имала не една, а две сватби. С половинката й Светослав решили абсолютно спонтанно да сключат брак.

Те са заедно от шест години, имат и дъщеря - Ида. 

"Никога не съм мечтала за голяма сватба с пищна и бяла рокля. Но в един момент ми се прииска да изживея и това да кажа пред свидетели "Да", разкрива Миа в интервю пред списание "Hello България".

Шаферка на самата сватба е невръстната Ида. Едногодишната госпожица, тощу що навършила 1 годинка, била център на вниманието, и стоически изтърпяла цялото чакане, подготовката и събирането на гостите.

"Същинският ритуал направихме месец преди самото тържество в съвсем тесен кръг - само ние и кумовете. Мисля, че тогава се вълнувах повече, отколкото по време на самата сватба. Въпреки тежкия соц в ритуалната зала и липсата на всякаква романтика там, докато слушах задължителната реч, се разплаках... Нямам представа защо. Много трогателно ми подейства. А по време на сватбата основно се притеснявах - дали всички са дошли, дали ще им хареса, дали ще стане купон. В крайна сметка се получи приятно, дадох си сметка за това, когато си тръгнахме пеш със Светослав от партито в пет сутринта", каза Сантова.