Над 100 милиона долара планира да похарчи в България Силвестър Сталоун. Актьорът избра отново страната ни за новия си филм, този път обаче тук ще се играе "Рамбо 5: Последна кръв", съобщава "Телеграф".

Легендарният актьор за последен път влиза в ролята на зелената барета, като този път ще бъде принуден да напусне спокойния живот в Аризона, където се лекува от посттравматичния стрес, за да помогне на стара приятелка, чиято внучка е изчезнала в Мексико.

Кари Брадшоу потресе всички! Навлече пижама и тръгна из улиците на Ню Йорк (СНИМКИ)

Героят на Слай веднага поема случая, а гърбът му пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата обединяват сили, за да се изправят срещу опасните мексиканци и картелите, които се издържат с трафик на хора и наркотици.

Локациите са три–България, като Слай ще гони лошите на Побитите камъни край Варна, Лондон и Канарските острови. Актьорът този път е и сценарист на филма, но продуцент ще бъде Ави Лернер.

Преди да дойде до България обаче, Слай изпълни ролята си на отговорен баща. Той отведе дъщерите си на сватба и дори запечата паметния за семейството момент със снимки в социалната мрежа.