Малко след като книжката на сина на Софи Маринова бе отнета, младежът качи в Инстаграм видео, на което се вижда как шофира.

Той кара същия Мерцедес, с който опита да избегне проверка. Лоренцо се движи по Околовръстното на столицата, където днес имаше огромна задръстване заради верижна катастрофа, пише glasnews.bg.

На видеото се вижда и татуировката, която младият мъж има на ръката си. Явно отнетата книжка не пречи на Лоренцо отново да шофира. 

Припомняме, че Лоренцо бе спрян за проверка в София този понеделник. Това станало около два часа през нощта в жк „Студентски град".  С него била и майка му Софи Маринова.

Лоренцо е отказал да бъде тестван от полицаите за наркотици. Опитал да избяга от проверката, но не успял. Полицаи от Седмо РУ са го настигнали, потвърдиха от столичния КАТ. Софи Маринова се разгневила и започнала да се кара с полицаите.

Това лято той споделя още едно видео, което буди въпроси. На кадрите виждаме зеления "Мерцедес", който прави дрифтове по улица "Тодорини кули" в столицата. След свистенето на гуми колата спира до снимащите,  а от нея излиза Лоренцо. Кадрите са споделени на 24 юни.

Фолиото на автомобила също буди въпроси. Дали е спазена законовата мярка, дали е запазен поне елемент от оригиналния цвят.

Случките будят въпроси. За спазването на законите в страната, в която всеки ден има катастрофи, а често и жертви заради нарушения.

Припомняме, че по-рано се появи информация, че 20-годишният син на Маринова, е бил обявен за издирване във връзка с трафик на мигранти. Тогава той и Гринго отрекоха това да е истина.

Мерцедесът на Лоренцо без зелено фолио

Лоренцо и татуировката на ръката му - същата се вижда на видеото от Околовръстното

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук