Расисткият скандал, който се разрази в понеделник вечер в шоуто за имитации "Като две капки вода", продължава да се развива.

Както медията ни писа Димитър Ковачев бе брутално нападнат вербално от Костинборския славей, а повод за възмущението на Васко бе демонстрация по време на имитация на хита му "Сен Тропе".

След изпълнението на арменеца членът на журито демонстративно напусна залата.

Гонят Фънки от "Капките" след расисткия скандал с Азис! Обиждал и Преслава ВИДЕО

"Отивам да пия вода, да си жабуря устата, за да не кажа нещо, което не трябва", заяви той и не се появи на сцената до следващото изпълнение, въпреки че беше включен да се възмущава на стила на парчето от пространството зад кулисите. 

Азис коментира ситуацията и след самото предаване пред Нова телевизия. "Стана ми болно за Рафи, обидих се заради образа, който съм градил толкова години, който има стотици милиони гледания и ти в един момент да станеш и да си тръгнеш е толкова непрофесионално и толкова обидно", заяви Костинбродския славей.

Рафи с първи коментар след като стана повод за грозен расистки скандал между Фънки и Азис ВИДЕО

Чалга иконата подхвана и друг член на журито. 

"Хилда, която обичам страшно много и харесвам, не е гледала "Сен Тропе". Това е най-известната песен в България, която има 105 милиона гледания, а тя не е попадала на нея, тоест тя не е подготвена. Светът не е само джаз, не е само рок. Ехо, има ни и нас", заяде се Васко.

Той анализира и участието си до сега в шоуто.

"не си вярвах много преди да спечеля победата в "Като две капки вода" и още не си вярвам. Аз смятам, че моите колеги са по-добри от мен, не го казвам, защото така е редно.

Чутовен расистки скандал в "Капките", Азис отвратен от Фънки: Това беше гнусно!

Не знам какво стана в този лайф, но когато видях Оги, оригинала, така се стегнах и се уплаших, че, както каза Хилда, аз бях като дете, което няма търпение да си изпее фразите и да си седне. Аз не съм добър имитатор. Аз вероятно съм си добър в моя коловоз, в моите си релси. Вярвах, че е така до таи вечер.

Разбрах, че, ако песента, която ми се падне, ми хареса, аз ще се справя, защото това е един уникален формат, който те предизвиква да смажеш себе си и да смачкаш всичко, което си притежавал до сега. Да излезеш на чисто и да покажеш някои хора, които дори може би не харесваш. Не всички образи, които съм правил, съм харесвал.

Този сезон се оказа, че последните могат да станат първи.

С годините ставам все по-критичен. Аз трябва да имам самочувствие, че аз съм авторът, чиято музика се слуша най-много в държавата", завърши Азис.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА СКАНДАЛА В БЛИЦ!