Много звездни бебета проплакаха през 2021 г., като сред тях е и малката Еслем - дъщеричката на поп-фолк звездата Фики и съпругата му Гюлджан. Тя се появи на бял свят в края на август, като Фики публикува снимката, разкривайки за радостната вест:

След това обаче не качи нищо повече за наследничката си, ако изключим фотоси с продукт, който той рекламира. Именно рекламни са и повечето сторита, които певецът показва, макар че последното такова е отпреди няколко часа и повдига леко завесата, за да разкрие какво се случва с Фики:


Е, той е все така "здрав" и "нацепен", но впечатление правят и интересните мустаци, които е оформил, пише vbox7. Заради нестандартната му визия, бихме предположили, че той се готви за снимките на нов клип. 

Иначе в последните седмици забелязахме, че Фики е част от приятелската компания на други две момчета, които нашумяха напоследък. Става въпрос за Рабухчиев и Симеон от "Игри на волята". Реалити звездите публикуваха снимки, от които се вижда, че тримата обичат да прекарват свободното си време заедно.

Феновете на Фики обаче се чудят дали не е изневерил на красивата Гюлджан...