Кристиан Костов ще влезе с песен на уста в култовото риалити предаване Singer, излъчвано в Китай. Певецът, който ни даде повод за национална гордост с второто си място на „Евровизия“ през 2017 г., е единственият чуждестранен гост в шоуто, като участието му бележи третата година, в която световна звезда огрява ефира в азиатската страна, уточнява в. Монитор.


Снимка: Фейсбук Кадър от промоционалното видео на Кристиан към Singer 2019

През 2016 г. на сцената на Singer се качи казахстанският певец Димаш Кудайберген който си завоюва среброто. Миналата година пък трофеят отиде в ръцете на номинираната за „Грами“ R&B звезда Джеси Джей. Дали Костов ще се пребори за първото място, ще разберем от 11 януари, когато ще стартира предаването в Китай. Очаква се епизодите да се проточат до април. В тях отличникът от X Factor е промотиран като български певец.

Любов вади Кристиан Костов от депресията 

Към азиатската страна Костов замина още в първите часове на новата година. Стотици фенове посрещнаха изпълнителят на Get It на терен, като настоятелно се редяха на опашка за селфи и автограф. Със стъпването си на терен, Крис веднага се захвана за работа, като промоционалното видео, с което ще бъде обявено участието му в Singer 2019 е вече заснето и се очаква да направи премиерата си съвсем скоро.

Не си поплюва! Кристиан Костов забърса световна шампионка по фигурно пързаляне 

Междувременно навръх Нова година руският Първи канал включи Костов в празничната си програма. Там той блестя с изпълнението си на Beautiful Mess. Певецът бе позициониран пред елха на открита пързалка в Москва. Около него със съчетание на леда впечатли шампионката по фигурно пързаляне Евгения Медведева. Припомняме, че именно на фона на тази песен тя танцува и в рамките на галавечерта на Гран при “Скейт Канада” в края на октомври.