Аштън Къчър заяви в ново интервю, че съпругата му Мила Кунис има "любовна афера". Не, не си мислете, че става дума за поредния холивудски скандал, в който е замесено трето лице, предава "Дарик".

Актьорът сподели, че половинката му си има нова ТВ мания, която я държи будна до малките часове.

37-годишната Кунис призна в същото интервю за американското предаване Today, че е започнала да гледа новия сериал на "Netflix", който носи заглавието "Bridgerton".

Актрисата разказа, че до такава степен е харесала поредицата, че оставала да гледа до късно, защото с всеки епизод ѝ ставало все по-интересна историята на любовната драма.

Обикновено Мила си ляга не по-късно от 21:30 ч., но този понеделник звездата не можела да се насити на сериала, каза още тя в интервюто. 
 
"И така, аз съм на пети епизод, а всеки, който го е видял е наясно... какво се случва", разказва Кунис, която пропуснала обичайното си време за сън, запленена от  "Bridgerton".

В един момент Аштън се събудил и видял, че съпругата му още не си е легнала. Отишъл да види какво прави, когато я сварил да гледа един от страстните моменти в сериала между главните герои.

Звуците и картината обаче му напомнили на нещо друго, а и в този момент Къчър бил все още доста сънен, като попитал Мила: "Порно ли гледаш?".

Актрисата сподели, че Аштън бил сериозно изненадан и объркан от видяното. "Беше посред нощ, а тя гледаше това и не знаех какво точно се случва и бях ужасен", разказва Аштън, но Мила го смъмрила и му казала да говори по-тихо, защото е на най-интересната част от епизода, в който има и сватба.

"Ти ми изневеряваш с това шоу", казал малко по-късно Аштън на Мила, която избухнала в смях на шегата.

Двамата иначе прекарали карантината в дома си, заедно с двете им деца Димитри и Уайът, но скоро звездите имали възможност да се отделят от домашната среда, защото са се съгласили да участват в реклама за "Супер боу".

Колкото и да обичат децата си и времето с тях, актьорите не скриха, че са имали нужда да "избягат от вкъщи" за два дни, за да снимат рекламата и да се откъснат от семейната рутина.

Междувременно сериалът "Бриджъртън" постави рекорд по гледания в Netflix. Първият сезон е гледан от 82 милиона домакинства, абонирани за платформата, след излизането му преди месец.

Това постижение бележи рекорд, като предишното върхово постижение се държеше от сериала "Вещерът" с 76 милиона гледания, четири седмици след премиерата му през декември 2019 година.