Интервюто на певицата Гери-Никол в предаването „Комбина” по Нова телевизия, което се снима в столичен мол, предизвика истинска суматоха. Дечица, очевидно върли фенове на тийнейджърката, се залепиха за прозорците на студиото, за да зърнат любимката си докато тя разказва за новата си песен.
Внезапната проява на фенска обич смути изпълнителката, а също и водещите Лора Крумова и Галя Щърбева. Децата се наредиха с плакати и плюшени мечета пред студиото. Притеснената Гери-Никол успя да им изпрати само въздушни целувки.
 

Това се случи тъкмо след като 17-годишната певица обясняваш как приема славата: „Известността ме кара да се чувствам добре, защото винаги съм го искала”.
 


Тя се похвали и с големия брой гледания в първите 24 часа на новия си клип. „В България това е най-силната премиера до този момент. Много съм доволна, защото си го направих сама”, каза тя, но след това уточни, че само 50% от текста е неин.
 
„Не искам да се приемам като кралица, а искам да покажа, че една жена може да бъде много силна”, каза крехката девойка.
 


По повод критиките за предишния й клип, в който тя се появява в доста предизвикателна визия, тя заяви: „Какво толкова съм направила? Не съм убила човек”.