Мъж от ромски произход, който се подвизава с дамски дрехи и грим под името Рашия Иванова, тормози поп-фолк дивата Галена.


Травеститът Рашия Иванова

Травеститът е активизирал всяко едно от попълненията във фен-базата си да пише на певицата в социалните мрежи да се съгласи на дует с него, пише в. Монитор.


„Да видим коя е по-добрата, защото чух от сигурни източници, че тя е казвала, че въобще не мога да пея. Аз, Рашия, казвам „Нека да се пробва“. Аз много я уважавам, но едни мои фенове са чули, че аз с нея не мога да се меря. Предизвиквам те, Галена, да направиш с мен дует“, написа Рашия и дори остави коментари под снимките на звездата на „Пайнер“ с призив да се свърже с нея на лично съобщение.
 

Искате ли дует?!!!

Публикувахте от Рашия Иванова в Четвъртък, 14 януари 2021 г.

Предизвиквам всички мой фенове, да пишат на лично съобщение на Галена да направи с мен дует и да видим коя е по добрата...

Публикувахте от Рашия Иванова в Вторник, 12 януари 2021 г.
Рашия стана хит в социалните мрежи ден след мача между Кобрата и Антъни Джошуа. Тогава травеститът пусна видео с изкуствен корем и съобщи, че чака няколко бебета от Джошуа и разказа как са се запознали и са мачкали чаршафите след мача. Впечатление прави, че дори не може да изрече правилно името на своя любим.