Ваня Щерева е броила 1500 лева за модерната сред съвременните интелектуалки пластика на най-милото й, с която е премахнала излишна тъкан, твърди "Таблоид", без да цитира конкретен източник на информацията. 
47-годишната певица, актриса и писателка е супер щастлива с интимната естетика, постигната с помощта на лазерна процедура в елитна клиника в София, обясни близък приятел на блондинката.

Ваня се притесняваше, че с напредването на годините и натрупаните килограми вагината й не изглежда щастлива. Затова я подмлади с цената на лека манипулация. Не съм виждал резултатът, но тя самата се похвали с изрядния външен вид на вулварните структури - големи и малки срамни устни, монс пубис, перинеум и интроитус”. 

По думите й лазерът е оформил нееднакви по големина малки срамни устни, каквото било и нейното желание. При интимната естетика е премахнат и излишният препуциум - тъкан, разположена около клитора. Факт е, че повечето дами желаят излишната плът в подкръстието да се сведе до минимум, за да изглеждат по-млади отдолу. 

Изрязването на ненужния препуциума осигурява желания естетичен вид на кожата, която покрива клитора. Пластични хирурзи са категорични, че повечето българки, които се подлагат на лазерна пластика, имат нужда и от редукция на излишната тъкан на препуциума, за да се постигне максимално естетичен резултат. Лошото е, че след играта на лазера пациентката не може да се забавлява в кревата около два месеца.