Къщата на Вип Брадър 2017 се превърна в място на кошмара. След като първо Антон Стефанов припадна на двора, часове по-късно с Маргарита Хранова се случило нещо ужасяващо. Това разкриха източници от кухнята на медията.

Скрита от зрителите останала драмата с голямата наша певица, която докарала до шок съквартирантите. Най-вече жените в Къщата, които се разпищели от ужас като я видели почти да се свлича на леглото в спалнята.

Снощи по време на номинациите бе само загатнато, че Маргарита Хранова има сериозни здравословни проблеми. А мисията с висенето на студа и под дъжда с часове тотално е влошило състоянието й.

Както разбрахме още снощи, Марги Хранова има проблеми със сърцето. И точно те станали причина за бързата намеса на спешна помощ в Нови хан. На изпълнителката силно й призляло като буквално пребледняла като платно, а пулсът й бил много учестен. Очевидно е получила криза.

Маргарита Хранова редовно пие определените за състоянието си лекарства, но се наложило да й направят кардиограма и да й дадат допълнителни медикаменти, за да се възстанови. Слава Богу, че не се е стигнало до откарване в болница, но бързата реакция на съквартирантите предотвратила това.

В момента едни обвиняват Мегз, а други самия Биг Брадър, който не се посвенява да излага участниците си на истински тормоз. “Навън беше зверски студ, целите треперехме. Марги се чувстваше зле още на двора, но въпреки всичко не се отказа и не пожела да си влезе в къщата на топло. Тя е невероятно силна и корава жена”, хвалели я Тото от СкандаУ и Сашка Васева.

Мнозина обаче са убедени, че дизайнерката Мегз е по-виновна и от Големия брат. Поради това, че избра да проведе деловия си разговор от цели 40 минути, през които остави съквартирантите си на студа и дъжда.

Как ще се развият отношенията оттук нататък, предстои да видим.