Олимпийският медалист Йордан Йовчев е голямата звезда в четвъртия сезон на „Фермата“, а представянето му пред останалите участници ги докара до истинска истерия. Малко преди началото на първия двубой в шоуто, който ще определи кой от двамата претенденти – Георги от отбора на тукашните българи или Симеон от емигрантите, ще бъде първият фермер на седмицата, водещите Иван и Андрей поканиха на арената Йордан Йовчев.

Появата му предизвика не само усмивки, но и бурни аплодисменти. За да покажат уважението си към личността и таланта на гимнастика, участниците му ръкопляскаха на крака в продължение на няколко минути. Йовчев влиза във „Фермата“ със специален статут – на обединител и вдъхновител, като една от основните задачи по време на престоя му ще бъде всяка седмица да имунизира от ратайство по един мъж и една жена. Запитан от водещите към кой от двата отбора ще се присъедини, за да изгледа първия двубой в състезанието, Данчо посочи агитката на „тукашните българи“.

Честта да седне между тях имаха две от дамите – Радилена и Христина. Гимнастикът обаче побърза да уточни, че ще сменя тимовете, тъй като животът му се е стекъл по такъв начин, че той също е усетил от първо лице какво е да си емигрант, защото вече години наред разпределя времето си между Америка и България.