"България вече се е отказала да има президенти мъже, защото видяхме, че те само носят панталони, ама се крият под полите на жените си. Така че следващата крачка - България да има жена президент, е напълно логична и закономерна" , заяви певицата и бивш кандидат за президент Луна пред Хот Нюз. Ето какво още каза тя:


- Луна, не успяхте на изборите, но какъв е вашият идеал за държавен глава на България?

- Златният век на цар Симеон - апогей на българската средновековна държава, и цар Иван-Асен II. Умен, мъдър, храбър. Възкресява България от нищото, в което я е оставил родоотстъпникът Борил. Обединява всички български земи, спира гоненията на богомилите и на инакомислещите. Законът става еднакъв за всички, майка България става образец за пример и подражание, притегателен център за чужди и свои.

- Какво щеше да стане, ако ви бяха избрали?

- Победата за мен щеше да е морална, че връщайки свободата на всички, ще загубя част от своята. Това не е много приятно - по мен да ходят пазванти, да живея като заключена в резиденции и ред други ограничения, които аз ще отменя.

Ползата за мен е моралното удовлетворение, че с избирането ми слагаме началото на края на криминалната античовешка система и поставяме началото на бързото изграждане на една нова, свободна, човешка държава. Ползата е за целия многострадален български народ, че щеше да си върне свободата, щастието, любовта и радостта от живота.

- Вие ползвате ли охрана?

- Коя охрана може да те спаси от убийство! Ти се пазиш от куршум, те вземат, че те отровят. Нищо не може да стане против Божията воля. И защо да се пазя от хората? Да не би аз да съм ги окрала? Но възмездието на всеки похитител барабар с поръчителите е гарантирано 101 процента.

- Имали ли сте оферта от пиар специалисти да пеете пред народа на различни места в България, за да получите по-широка подкрепа на президентските избори?

- Вижте, аз съм мажоритарна кандидатка, нотабилка, естествена лидерка! Мен ме познава целият български народ. Пиарки трябват на партийните неизвестници, които собственоръчно нищо не са направили и не могат в този живот - един пирон не са произвели, една книга не са написали, една песен не са изпели, и които ги измъкват от мишите им дупки и ги натрисат на хората.

Аз пея пред българския и други народи не за да ме изберат за президентка, а защото това е моя дарба, чрез която, за разлика от безделниците, живея свободно, на свободния пазар, който те така упорито пропагандират, ама са се скрили от него на държавната копаня с целите си роди. Не аз съм неуката и неспособната, както плюят по мен, а те.

- Слави Трифонов ли е ваш основен съперник?

- Това ме развеселява! Слави? Палячовищини на непораснали хлапета, жадуващи вниманието на околните.

- Редно ли е похвати от шоубизнеса да се използват в политиката и обратното?

- Ами то от разни похвати, имащи за цел да представят бандитите от партийните листи като човеци и обратното, сме на този хал - първи във всички позорни и смъртоносни класации.

- Какво трябва да направи един мажоритарен кандидат, за да спечели избирателите в района си?

- Каквото и да направи, вече ще е късно. Хората в района го познават цял живот такъв, какъвто е. Та с похвати, без похвати не може да убеди гласоподавателите, че е това, което не е.

- Казахте, че са ви откраднали 300 000 гласа. Ще кажете ли кой е направил това?

- Да! За подгрявка ще ви кажа, че към настоящия момент в държавата ни има близо 367 000 разбойници и бандитки с двойна самоличност. Тоест едно и също лице има по няколко лични карти с различни ЕГН-та в тях, смуче от държавата по няколко пенсии, помощи и прочие.

Пуснати на лицево разпознаване - за нула време лъсват тези брутални измами. Затова беше приет закон за укриване личните данни на властползващите - те да знаят всичко за нас, а ние да не знаем нищо за тях.

- България никога не е имала жена президент.

- България вече се е отказала да има президенти мъже, защото видяхме, че те само носят панталони, ама се крият под полите на жените си. Така че следващата крачка - България да има жена президент, е напълно логична и закономерна. Няма да съм "мъжко момиче", защото съм истинска жена - смела, красива, шармантна, умна и обичана от българския народ.