Актрисата Йоанна Темелкова даде гласност на благотворителна инициатива. Тя се включи в кампания, която предоставя топъл обяд на възрастни хора в нужда.

„Ей, хора! Страхотно нещо имам да ви разкажа! Това е Иван. Той се грижи за една градина в жк „Левски“. Тази градинка дава живот на зеленчуци, билки, подправки и плодове, които се превръщат в топъл обяд за възрастни хора, които нямат никакви възможности! Открих тази градинка сред мисиите на Time Heroes и веднага се припознах в нея= Иван има голяма нужда от доброволци!

Дори сега, в зимните месеци, има много работа по двора= Аз сортирах бурканчета, които да бъдат измити и готови да приютят вкусната супа. Разказвам всичко това, за да знаете, че в града има местенце, където можете да научите децата си на градинарство и грижа към природата. И малко безплатен фитнес за вас на открито.

Ако от вас има някой, който иска да дойде с мен, за да сортираме бурканчета, да почистваме и плевим - нека ми пише! Ще се разберем и ще отидем да помагаме на Иван”, написа в социалните мрежи звездата от „Братя“.