Водещият на „Национална лотария” Захари Бахаров не само раздава колосални суми в предаването си по Нова, но и заработва големи пари, пише "Уикенд". 

Според мълвата, която се носи в актьорската гилдия, той вече е милионер. 

Финансовото му състояние позволява да яде в най-изисканите ресторанти. Вместо засуканите блюда на изтъкнати мастършефове обаче 37-годишният шоумен предпочита да хапва храна, приготвена от жена му.

Диана Алексиева всеки ден забърква здравословни манджи на съпруга си, от които той си носи дори и на работа. Ястията от екологично чисти  продукти актьорът пренася до снимачните площадки, тв студиото и театралните сцени в пластмасови купички и хартиени чанти. 

Онзи ден екранният мафиот Иво Андонов от „Под прикритие” пак мъкнеше от къщи торбичка с обяда си. Той прекоси центъра на София стиснал здраво в дясната си ръка плик за еднократна употреба, от който се разнясяше миризма на гювеч и зеленчукова супа. 

Захари бе облечен с избелели сини панталони и късо яке, а голата си глава топлеше със сив каскет. На гърба си водещият на „Националната лотария” пък бе метнал обемиста раница за лаптоп, купена за 200 лева от интернет.