Експерт даде съвет за покупка на вторичния пазар на кросоувър, който модерен, евтин за поддръжка и с богато оборудване. Когато мислите за закупуване на употребяван автомобил, първото нещо, което ви идва на ум, са масовите популярни модели, които се продават в огромни количества по целия свят.

Да, това е прагматичен подход, който има своите предимства, тези модели са добре познати в сервизите и има много резервни части за тях. Дори съмнителните инженерни решения вече са проучени отвътре и отвън.

Но на пазара има и коли, за които няма да се сетите веднага. Модели, които по някаква причина не се продават в огромни количества. Но това не означава, че автомобилите са лоши, може би в случая има просто маркетингова грешка.

Безспорно предимство обаче е, че ниската информираност на обществото за тези модели прави цената им по-изгодна в сравнение с техните конкуренти.

Експертът проучи вторичния пазар и идентифицира модел, който има незаслужено ниска популярност и заслужава вниманието на читателите. Това е  ...

За да научите повече, посетете auto.blitz.bg.