Първата кола на Ицо Хазарта била подарък от баща му. Малко преди да навърши 18 години Хазарта получил Трабант с цвят слонова кост. 

"Спомням си имаше един момент, в който Буч седи до мене, но аз трябва да натискам едновременно спирачката и съединителя, а той трябваше да натиска газта, за да не изгасне колата", спомня си Ицо за първата си кола. Все пак той признава, че колата е била доста гадна. 

Весела случка с трабанта е как на една Нова година един младеж бил закъсал с БМВ тройка, а Ицо се опитал да го дръпне.  Така обаче се счупили задната броня и дръжката на багажника. Трабанта го продал на един арабин от местен ресторант.  

Друга автослучка от живота на изпълнителя е когато неговите приятели го прекарали, като му купили кола, която била противоположното на онова, от което имал нужда.

Хазарта имал и екшън с автомобил. Шлеви, който по онова време бе още в групата, си бил взел много натокан Golf GTI с мощност от над 140 коня. Именно с този Голф Хазарта и компания бягали от едни младежи, които ги подгонили след едно участие, но катастрофирали на Хемус. 

Първата нормална кола Ицо си купил през 2004. Става дума за Ауди А4. Колата е била автоматик. Оттогава изпълнителят се е влюбил в автоматиците. После Хазарта е взел колата на живота си - Mercedes 124. Заради тази кола на Ицо почнали да му викат не Хазарта, а Ицо балерините. 

За да научите защо, посетете auto.blitz.bg.