Най-луксозният SUV автомобил на планетата беше официално представен в България и вече е достъпен за поръчка във всички свои версии.

Петото поколение Range Rover е емблематичната икона в семейството на Land Rover и представлява изящна интерпретация на лукса и персонализацията. Повече от 2 милиона индивидуални конфигурации на модела са доказателство за небивалия интерес към флагмана по света.

Британският SUV е най-желаният досега, характеризиращ се с изумително модерно излъчване и естетическа грация, технологично усъвършенстване и постоянна свързаност - за първи път вече и със 7 места.

Новият Range Rover се наложи като модел, съчетаващ спокоен комфорт и стабилност с неудържима проходимост и заслужено спечели приза „Високопроходим автомобил на годината" у нас за 2022. По тношение на двигателите, „Императорът" е наличен с 3.0-литров дизелов двигател с избор от мощност между 249, 300 и 350 к.с. Новият Range


Rover се предлага и с 3.0-литров бензинов агрегат с 400 к.с., както и с V8 4.4-литра вариант със спиращите дъха 530 к.с. и 750Нм въртящ момент, а от началото на годината - и в PHEV вариант.

Премиум автомобилът с лекота ви отвежда до границите на възможното. И отвъд тях!  Jaguar F-Pace SVR съчетава в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar - красив дизайн, ултра прецизно управление, ненадминат премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето.

Предлагащ по-голяма производителност, пъргавина и динамика от всякога, F-Pace SVR е върховият модел от нашата отличена с награди гама.

Дизайнът на F-Pace SVR включва по-големи въздуховоди на предния капак, странични въздуховоди на калниците и заден спойлер - като всички те намаляват въздушното съпротивление.

Резултатът е по-добра динамика и по-добро управление. В основата на F-PACE SVR е мощният 5,0-литров двигател V8 с компресор на Jaguar.

Мощност от 550 к.с. (405 kW) гарантира въодушевяващо изживяване всеки път, когато седнете зад волана, а благодарение на най-новите технологии - включително функцията Dynamic Launch - F-PACE SVR ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,0 секунди.

От нашите модели, ще имате възможността да разгледате и: Range Rover Evoque, Land Rover Defender, Land Rover Discovery Sport, Jaguar I-Pace,
Jaguar E-Pace.