Древната японска мъдрост „Когато се отправиш на път по собствено желание, и хиляда километра ще ти се сторят като един“, сякаш е въплатена във философията на престижния автосалон VRP.

Именно страната на изгряващото слънце е държавата, от която са пристигнали луксозните легенди в бутиковият пловдивския шоурум на „Асеновградско шосе“ №1.

Автомобилите са подържани с изкусните грижи на безупречно чистите японци, а пробега им е символичен и в синхрон със скромната им натура.

В отбраната колекция от престижни автомобилни експонати един до друг съжителстват легендарния практичен танк „Мерцедес“ G55 W463 с 20х. км пробег и емблематичния представител на немския концерн BMW M3 в състояние близко до заводското. Колекционерският модел само на 59 хил. километра и е в съвършено интериорно и екстериорно състояние.

Една от перлите в короната на VRP безспорно е тунингованата в Германия „Панамера“ .

Turbo S Sport Turismo TECHART – Grand GT

8-степенната й скоростна кутия може да изстреля пилота в болида й като ракета със свръхзвуковите 720 коня, които са разположени в двигателя й.

Уникална красавица от този тип трудно би могла да се открие, в което и да е кътче на планетата, а карбоновия й преден капак и придава класа и стил, достойни за малцината, които биха могли да й се насладят.

Уютният автосалон е подслонил и много от гордите представители на „Ауди“ в лицето на семейната летяща крепости RS6 C7, RS7 C7 както и много от класическите модели като легендарния RS2, няколко S2-ки и др.

Един от най-любопитните представители в колекцията на VRP без никакво съмнение е Рено Клио спорт  V6 Phase I.  Лимитираният в бутиковите 1555 броя автомобил е оборудван със задно разположен бензинов двигател 3. 0 литра с мощност 226 к. с. и събира погледите на ценителите.

И това са само малка част от специалните предложения на VRP, чиято цел е да създаде невероятни емоции на клиентите си, които с лекота могат да се сдобият с изключително автомобилно бижу в топ състояние.

Адреналинът на клиентите на VRP тепърва ще се покачва, защото домакините  са им приготвили нови класни попълнения, които се задават на хоризонта!

 

Още за VRP може да видите на avto.blitz.bg