ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Арсенал спечели с 3:1 домакинството си на Уест Хям в третото лондонско дерби от програмата на Боксинг дей във Висшата лига. "Чуковете" водеха на полувремето след гол на Саид Бенрама от дузпа в 26-ата минута, а след почивката футболистите на Микел Артета стигнаха до обрата и трите точки. 
 
Букайо Сака изравни в 53-ата минута, Габриел Мартинели реализира за 2:1 пет минути по-късно, а в 68-ата Еди Нкетия вкара третия гол за "топчиите", които записаха четвърта поредна победа във Висшата лига и са на върха с 40 точки. Вторият Нюкасъл е с 33, а трети с 32 е Манчестър Сити. "Гражданите" обаче са с мач по-малко - в сряда (28 декември) гостуват на Лийдс. 

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Уест Хям записа четвърта поредна загуба в първенството и е чак на 16-ото място с 14 точки - само на една от зоната на изпадащите.

Най-успешният мениджър в историята на Арсенал Арсен Венгер беше сред зрителите на лондонското дерби на "Емирейтс". 73-годишният французин за първи път гледа на живо двубой на "артилеристите", откакто напусна поста през 2018 г. 

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК