Фулъм и Уест Хям завършиха 0:0 в лондонския сблъсък от 23-ия кръг на английската Висшата лига. И двата отбора не се възползваха от положенията си и не успяха да стигнат до гол, а в добавеното време на мача Томаш Сучек от гостите бе изгонен с директен червен картон за удар без топка, но това не повлия върху крайния резултат.

През първата част пропуски направиха Томащ Сучек и Адемола Луукман от домакините, които бяха най-близо до гола в 50-ата минута, когато Харисън Рийд не намери целта. В 65-ата минута „чуковете“ създадоха най-добрата опасност за гол от началото на мача. Владимир Коуфал отправи удар с глава и нацели напречната греда.

В 76-ата минута Луккман шутира от пряк свободен удар, но неточно. Две минути преди изтичането на редовното време Рубен Лофтъс-Чийк на два пъти отправи неточни удари. В добавеното време на мача Томаш Сучек удари с лакът противник. Първоначално ситуацията бе подмината, но се намеси ВАР, защото ударът бе без топка. След дълга дискусия и преразглеждане в крайна сметка Сучек бе изгонен с директен червен картон.

След ремито „чуковете“ са пети с 39 точки и на една зад шампиона Ливърпул, който е четвърти. Фулъм остава в зоната на изпадащите, заемайки 18-о място с 15 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА