Манчестър Юнайтед намери мераклия за наследник на освободения мениджър Оле Гунар Солскяер, съобщават няколко английски медии. Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино е склонен да поеме "червените дяволи" веднага, ако двата тима успеят да се разберат за неговото освобождаване от "Парк де Пренс".

Легендарният бивш мениджър на английския гранд сър Алекс Фъргюсън вече обяви, че негов личен фаворит за поста е Маурисио Почетино. Аржентинецът бе кандидат №1 за поста на "Олд Трафорд" и през декември 2018 година, когато бе уволнен Жозе Моуриньо, но тогава ръководството на Юнайтед назначи Солскяер първо като временен мениджър до края на сезона. Впоследствие норвежецът получи и постоянен договор.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Семейството на Почетино все още е в Лондон, а той живее на хотел в Париж и не е доволен от факта, че в съблекалнята на парижани има борба между някои от големите звездите за доминираща позиция. Това също накланя везните за евентуално завръщане на бившия мениджър на Тотнъм във Висшата лига.

Шефовете на Манчестър Юнайтед вече са се свързали с аржентинеца и са проведени първоначални разговори, а той е дал принципно съгласие да пристигне на “Олд Трафорд”. През лятото ПСЖ блокира неговото желание да се завърне начело на Тотнъм, но босовете на клуба не са удовлетворени от представянето на парижани и има вероятност да го освободят, ако се договорят за компенсация с "червените дяволи". 

Временно начело на Манчестър Юнайтед е Майкъл Карик, докато бъде намерен нов мениджър, който да поеме тима.