ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Нюкасъл размаза с 6:1 Тотнъм в мач от 32-ия кръг във Висшата лига. Очакванията за интригуващ двубой, предвид местата на двата отбора в класирането, не се сбъднаха.

"Свраките" започнаха да кълват гостите още от началото. До 21-ата минута домакините вкараха цели пет попадения във вратата на Юго Лорис. Футболистите на Тотнъм се представяха неузнаваемо слабо, което накара част от феновете им да си тръгнат рано-рано от стадион "Сейнт Джеймсис Парк". 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

След само 61 секунди игра Джейкъб Мърфи откри резултата за домакините, а в шестата минута Жоелинтон удвои преднината им. Отново Мърфи беше точен в деветата, за да затвърди добрата игра на Нюкасъл. В 19-ата Александър Исак покачи на 4:0. Не бяха изминали и две минути от гола му и той отново се разписа - 5:0. 

Хари Кейн върна един гол в началото на втората част, а резервата на Нюкасъл Калъм Уилсън също успя да се разпише. В 69-ата минута той оформи крайното 6:1.

След изразителната победа Нюкасъл се доближи до класиране в Шампионската лига. "Свраките" имат шест победи в последните си седем мача и временно се изкачиха на третата позиция с 59 точки, с колкото е и Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" обаче са с мач по-малко. Петият Тотнъм е с 53 точки, като изостава на 6 зад днешния си съперник. "Шпорите" имат един двубой по-малко от Нюкасъл.

НЮКАСЪЛ - ТОТНЪМ 6:1
1:0 Мърфи (2), 2:0 Жоелинтон (6), 3:0 Мърфи (9), 4:0 Александър Исак (19), 5:0 Александър Исак (21), 5:1 Хари Кейн (49), 6:1 Калъм Уилсън (67)

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК