ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нещо много любопитно направиха лидерите на отборите от родния футболен елит в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Почти нито един от тях не направи грешка в първите два мача от 25 кръг.

Единственият, който не взе точка от срещата между Ливърпул и Нотингам (3:2) е представителят на ЦСКА Георги Велинов. Той заложи на равенство, но пък е и единственият, който беше най-близо до познаването на точния резултат от двубоя. Знаменитият бивш вратар беше прогнозирал 3:3 за краен изход.

За втория мач от кръга всички познаха, че Борусия (Дортмунд) ще спечели срещу Айнтрахт (Франкфурт). Срещата завърши с успех на „жълто-черните“ с 4:0, но никой от участниците не позна точния резултат. Затова всички получиха по една точка.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Почти 100-процентовата успеваемост означава, че има минимални промени във временното класиране на играта Звездна лига. Лидер е представителят на Спартак (Варна) Иван Дичевски с 88 точки. Той има една точка повече от Александър Дюлгеров от Пирин. Георги Велинов е трети с 86, а на четвърто място е представящия Септември Валери Божинов, който има 85 точки. Близо до тях са Галин Иванов (Славия) с 82 и капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев с 81 т.

Припомняме, че според правилата на играта за познат точен резултат се присъждат три точки. Познат знак от мач носи една точка. Днес участниците в Звездна лига имат още три шанса да подобрят класирането си. Те дадоха прогнозите си за мачовете Нюкасъл – Тотнъм, Барселона – Атлетико (Мадрид) и Ювентус – Наполи.

Вижте кой как прогнозира в 25-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК