Опашкарят Норич спечели с 2:1 при визитата си на Брентфорд и записа първата си победа от началото на сезона в английската Висша лига.

"Канарчетата" изиграха силно първо полувреме, в което взеха аванс от два гола. Матиас Норман (6) откри резултата след страхотен изстрел от границата на наказателното поле. Теему Пуки (29-дузпа) удвои, а нарушението за наказателния удар бе срещу него.

В 50-ата минута попадение на Мбеумо бе отменено заради засада, но по-добрата игра на "пчеличките" след почивката даде резултат Рико Хенри (60) намали, след като засече от воле центриране на Годос. Минута преди края Серхи Канос пропусна добра възможност да донесе точката на Брентфорд.

Така Норич записа първи успех в елита от близо две години и се отлепи от дъното, заемайки предпоследната позиция с 5 точки и една повече от Нюкасъл, който е с мач по-малко. Брентфорд е 14-и с 12 точки.

В друг мач от кръга Кристъл Палас срази у дома Уулвърхемптън с 2:0 след голове на Уилфред Заха (61) и Конър Галахър (78). След успеха си "орлите" от Лондон са девети с 15 точки. "Вълците" са точно пред тях с една точка повече.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА