Звездата на Тотнъм Хари Кейн се закани, че Тотнъм твърдо иска да изпревари кръвния враг от Арсенал в класирането във Висшата лига и да прекъсне серията на доминирането им. За последен път "шпорите" са изпреварвали "артилеристите" в крайното класиране през 1995 г., когато завършват с пет позиции пред тях - на седмо място. В последния кръг Тотнъм, който е втори в класирането, гостува на борещия се за оцеляване Нюкасъл, а третия Арсенал е домакин на вече изпадналия Астън Вила.

"Хората ще говорят за провалите ни, но трябва да сме готови за това. Ако противниците играят по-здраво срещу нас, ние трябва да сме по-добри от тях", заявява Кейн.

"Ще бъде тежко, но отиваме в Нюкасъл и ще дадем всичко от себе си да спечелим мача. Боли ни, че не спечелихме второто място у дома срещу Саутхемптън, но все още ни остава още един мач", добави голаджията на Тотнъм.

"Не спечелихме титлата, но всички знаем какво значи за феновете да завършим пред Арсенал. Да искам да завършим втори. Всичко е в нашите ръце. Просто трябва да спечелим срещу Нюкасъл", каза още Хари Кейн.

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!