ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Манчестър Юнайтед официално сложи край на сагата с Кристиано Роналдо и обяви прекратяването на договора му по взаимно съгласие. "Червените дяволи" благодариха на португалеца за престоя му и му пожелаха всичко най-добро на него и семейството му.

Сагата между клуба и португалската звезда ескалира с прословутото интервю на Роналдо пред журналиста Пиърс Морган, в което той критикува остро мениджъра Ерик тен Хаг и каза, че няма как да го уважава. Роналдо отправи и остра позиция по отношение на развитието на клуба, споделяйки, че Манчестър Юнайтед е в застой и не върви напред.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Кристиано Роналдо напуска Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие с незабавен ефект. Клубът благодари на Роналдо за неговия принос при двата му престоя на "Олд Трафорд" и му пожелава всичко най-добро на него и семейството му", гласи официалната позиция на "червените дяволи".

Кристиано Роналдо е в Катар с Португалия и се готви за старта на "мореплавателите" на Световното първенство срещу Гана в група Н, в която са още Уругвай и Южна Корея.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК