Франк Лампард направи официално изявление чрез Асоциацията на мениджърите, след като бе освободен от Челси заради серия от слаби резултати.

„Беше огромна привилегия и чест да водя Челси, клуб, в който премина голяма част от живота ми. Първо бих искал да благодаря на феновете за невероятната подкрепа, която получих през последните 18 месеца. Надявам се, че те знаят какво означава това за мен. Когато поех тази роля, разбрах предизвикателствата, които предстоят в труден период за клуба. Гордея се с постиженията ни и с играчите от академията, които играха за първия отбор и се представиха толкова добре. Те са бъдещето на клуба. Разочарован съм, че нямах време този сезон да изведа клуба на следващо по-високо ниво", споделя Лампард.

„Искам да благодаря на г-н Абрамович, управителния съвет, играчите, моя треньорски екип и всички в клуба за тяхната упорита работа и отдаденост, особено в тези безпрецедентни и предизвикателни времена. Пожелавам на екипа и клуба успех за в бъдеще", завършва бившият английски национал.