ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК

Манчестър Юнайтед спечели с 3:1 контролата си срещу Ланс, който завърши на второто място във Франция през миналия сезон. Двубоят се игра на "Олд Трафорд", като преди срещата домакините представиха най-новото си попълнение Расмус Хойлунд, привлечен от Аталанта срещу 64 милиона паунда.

Френският тим шокира Юнайтед с гол почти от центъра, реализиран от Флориан Сотока. Той получи подарък от играч в червено и от дистанция прехвърли новото попълнение Андре Онана, изпращайки топката в мрежата му - 0:1. 

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Възпитаниците на Ерик тен Хаг реагираха като ужилени и бързо обърнаха резултата. "Червените дяволи" вкараха три попадения в началото на второто полувреме - в рамките на 11 минути, за да спечелят срещата. В 48-ата Маркъс Рашфорд изравни, в 54-ата Антони направи 2:1, а в 59-ата се разписа и Каземиро - 3:1. 

Победата сложи край на негативната серия на Юнайтед от три поражения в приятелски срещи - от Рексъм (1:3), Реал (Мадрид) (0:2) и Борусия (Дортмунд) (2:3). Преди това възпитаниците на Тен Хаг се наложиха срещу Арсенал, Лион и Лийдс. Утре "червените дяволи" играят последната си лятна контрола - срещу Атлетик (Билбао) в Дъблин.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!