ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Кристиано Роналдо понесе тежък удар от Манчестър Юнайтед, след като в интервю пред журналиста Пиърс Морган нападна ръководителите на клуба и мениджъра Ерик тен Хаг за отношение към него. Сега очевидно следват ответни мерки и първата от тях е свалянето на плаката му от стадион "Oлд Трафорд".

В интернет се появи видео как работници махат плаката на Роналдо, а това според мнозина е ясен знак, че краят на португалеца в тима е близо.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Междувременно защитникът Рафаел Варан е първият футболист на „червените дяволи“, който коментира скандалите между Роналдо и клуба.

„Разбира се, че ситуацията около Кристиано Роналдо ни влияе. Следим какво се случва и какво казва. Опитваме се да сме спокойни и да не се намесваме. Опитваме да се дистанцираме, когато става въпрос за звезда като Роналдо. Не искаме да се месим, защото сме част от колектив“, започна Варан в интервю пред френското радио „Europe1“.

„Искам най-доброто за отбора. Каквото и да е решението, ще го приемем и ще дадем най-доброто от себе си“, каза още френският национал.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК