ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-богатият британец и нов миноритарен собственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф се обърна към феновете часове, след като придоби 25% от акциите и пълен контрол върху спортно-техническите процеси в клуба.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

71-годишният милиардер е категоричен, че "червените дяволи" трябва да се завърнат на върха в английския, европейския и световен футбол.

Ето какво заяви сър Джим Ратклиф след грандиозната сделка:

„Нашата споделена амбиция е ясна: всички искаме да видим Манчестър Юнайтед обратно там, където ни е мястото, на самия връх на английския, европейския и световния футбол.

Като местно момче и поддръжник на клуба през целия живот, аз съм много доволен, че успяхме да се споразумеем с борда на Манчестър Юнайтед, който ни делегира отговорността за управление на футболните операции на клуба. Въпреки че търговският успех на клуба е гарантирал, че винаги е имало налични средства за спечелване на трофеи на най-високо ниво, този потенциал не е бил напълно отключен в последно време.

Ние ще донесем глобалните знания, експертен опит и талант от по-широката група INEOS Sport, за да помогнем за по-нататъшното подобряване на клуба, като същевременно предоставяме средства, предназначени за бъдещи инвестиции в „Олд Трафорд“.

Ние сме тук в дългосрочен план и осъзнаваме, че предстоят много предизвикателства и упорита работа, към които ще подходим със строгост, професионализъм и страст. Ангажирани сме да работим с всички в клуба – борда, персонала, играчите и феновете – за да помогнем на клуба да върви напред.“

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!