Аржентинският треньор Маурисио Почетино изненадващо може да се завърне в Тотнъм, гръмнаха няколко медии на Острова. Босът на "шпорите" Даниел Леви сериозно обмисля предложение към наставника на ПСЖ, а самият специалист също е склонен на подобен вариант.

Почетино бе отстранен от мениджърския пост в Тотнъм през 2019 г. Леви обаче осъзнал, че е направил грешка и ще се опита да върне наставника.

Тотнъм не постигна успехи с наследника на Почетино - Жозе Моуриньо, който бе уволнен миналия месец. Райън Мейсън водеше временно "шпорите", но сега Леви трябва да реши кой е най-подходящият човек да оглави тима.

Самият Почетино не е очарован от атмосферата в ПСЖ и също търси промяна. 49-годишният аржентинец не успя да спечели титлата на Франция, а в Шампионската лига парижани отпаднаха от Манчестър Сити на полуфиналите. 

Почетино води Тотнъм в периода 2014-2019 година, но не успя да спечели голям трофей с тима. Той класира Тотнъм на финал в Шампионска лига през предпоследния си сезон в Лондон. В началото на 2021 г. той застана начело на френския гранд.