Манчестър Юнайтед победи у дома втородивизионния Уотфорд с 1:0 и се класира в четвъртия кръг на турнира за Купата на Англия - ФА Къп.

Оле Гунар Солскяер направи девет промени след загубата от Манчестър Сити с 0:2 през седмицата в 1/2-финал за Купата на Лигата и даде почивка на много от основните си играчи. Норвежкият специалист обаче пусна в игра Хари Магуайър малко преди почивката, тъй като Ерик Байи получи контузия.

"Червените дяволи" започнаха на високи обороти и извелият ги за първи път с капитанската лента Скот Мактиминей им даде преднина в 5-ата минута, когато след центриране от корнер засече топката с глава и се разписа за 1;0.

Домакините контролираха нещата, но в 16-ата минута на Туанзебе се наложи да избива топката малко пред голлинията след удар на Масина. Повечето положения бяха пред вратата на Уотфорд, но и гостите успяваха да стигнат до вратата на съперника.

След почивката темпото на игра спадна, но "стършелите" не създаваха опасности в предни позиции. В 69-ата минута на терена се появи Маркъс Рашфорд и пропусна най-добрата ситуация за второто полувреме. Нападателят проби отлично, но ударът му не затрудни вратаря на гостите.

В крайна сметка Манчестър Юнайтед преодоля този кръг и очаква следващия си съперник в надпреварата.