Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе доволен от играчите си след нулевото равенство с Ливърпул и заяви, че не помни съперникът да е създал голово положение на “Олд Трафорд”.

Норвежецът коментира и многото контузии на различни играчи (Маркъс Рашфорд, Андер Ерера, Хуан Мата и включилият се от пейката Джеси Лингард - б.р.), които принудиха домакините да направят три принудителни смени още през първото полувреме.

“Всичко, което можеше да се обърка през първото полувреме, се обърка. Имахме четири контузии, трябваше да оставим Маркъс Рашфорд на терена - изглеждаше, че ни чака тежък следобед“, коментира Соскяер, визирайки контузиите на Маркъс Рашфорд, Андер Ерера, Хуан Мата и влезлият като резерва Джеси Лингард през първата част.

„Не помня Ливърпул да е имал голово положение. Въпреки че притежаваха топката, не помня Давид де Хеа да е правил спасяване. Скот Мактоминей беше отличен. Щом те се нуждаят от гол и вадят от игра Мохамед Салах, това означава, че Люк Шоу е изиграл добър мач”, добави 45-годишният норвежки специалист.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019